Holland Special Pumps

Wie zijn wij | Holland Special Pumps

Wie zijn wij

Geen pomp project is ons te groot of ingewikkeld. Het verpompen van chemicaliën, bagger, zwavel of grote hoeveelheden water is voor ons geen probleem. Ook onder moeilijke omstandigheden, zoals in omgevingen met explosiegevaar vinden wij altijd een passende oplossing.

Holland Special Pumps werd opgericht in 1980 met als doel om onze klanten te voorzien van de meest veilige, efficiënte en kosteneffectieve pompoplossingen. Het bedrijf is begonnen met lichte, hydraulisch aangedreven pompen voor berging en brandbestrijding. Sinds jaar en dag zijn wij gespecialiseerd in het fabriceren van grotere units, zoals hydraulische aggregaten die door elektromotoren en dieselmotoren worden aangedreven.

Waarom werken met HSP?

  • Klant specifiek gerichte oplossing, tijdelijk en continu
  • Meer dan 38 jaar ervaring
  • Grote voorraad
  • Complete service onder één dak
  • Technische support
  • De beste oplossing voor uw toepassing
  • Snelle responce 24/7

 

Oplossingen voor grote en kleine pompproblemen

Holland Special Pumps levert verschillende oplossingen en producten die zowel kleine als grote pompproblemen kunnen verhelpen.

Indien u ondersteuning nodig heeft bij het opbouwen en opstarten van de pompinstallatie kunnen wij onze gecertificeerde servicemonteurs inzetten!

Heeft uw pompinstallatie onderhoud nodig? Wij kunnen zowel bij u op locatie, als bij ons in de werkplaats onderhoudswerkzaamheden uitvoeren.

Alleen tijdelijk een oplossing nodig? Wij kunnen de gewenste pomp of power pack zelf produceren, dan wel uit onze voorraad leveren.

Wij richten ons op het leveren van complete veilige oplossingen. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Certificaten

HSP is een ISO 9001 en VCA gecertificeerd bedrijf, bekijk hier onze certificaten

Op alle offertes, orders, leveringen, diensten en producten zijn de algemene voorwaarden van de Metaalunie van toepassing. Deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden, uitgegeven door de Metaalunie, zijn gedeponeerd bij de Griffier van de Arrondisementsrechtbank te Rotterdam.

U kunt deze voorwaarden op onze website lezen en downloaden: Metaalunievoorwaarden.

Kunnen wij u ergens mee helpen? Bel direct: +31 (0)180 470 066
Neem contact op