Welkom bij Holland Special Pumps!

Sinds 1980 ontwerpt, ontwikkelt en produceert Holland Special Pumps speciaal op maat gemaakte pompoplossingen.  Ons doel is om de meest veilige, efficiënte en kosteneffectieve pompoplossingen voor onze klanten te leveren.

Wij bieden Pompoplossingen

Kunnen wij u ergens mee helpen? Bel direct: +31 (0)180 470 066
Neem contact op

Onze Services

Onze voordelen Waarom werken met HSP?

 • Oplossingen naar uw wensen
  Oplossingen naar uw wensen

  Holland Special Pumps kan alles fabriceren naar de wens van de klant.

  Wij leveren altijd de juiste oplossing voor zowel kleine als grote pompproblemen.

 • Verhuren, verkopen en leasen
  Diverse pompoplossingen beschikbaar voor verkoop, verhuur en lease

  Holland Special Pumps verkoopt diverse pompunits, maar begrijpt dat het kopen van een nieuwe pomp voor tijdelijke configuraties niet altijd mogelijk is. 

  Om die reden bieden wij de mogelijkheid om apparatuur te huren of leasen. U kunt bijvoorbeeld denken aan pompen en hydraulische aggregaten voor lange of korte perioden.

 • Geen project is te groot
  HSP levert complete oplossingen, niet alleen producten

  Het leveren van unieke oplossingen, dat is onze kracht. Holland Special Pumps levert innovatieve, creatieve en flexibele pompoplossingen om te voldoen aan de wensen van onze klanten.

  Met ruim 38 jaar ervaring kunnen wij bij ieder pompproject de juiste oplossing leveren.

nieuws Blijf altijd
op de hoogte

25 maart 2020

Omdat je er in het "veld" pas achter komt of een product functioneert zoals het zou moeten functioneren, besloten wij enkele van onze blusrobots nabij open water te testen. De voor velen bekende DPU met HSP-7 dompelpomp, ook wel het water transport systeem genoemd, werd ingezet als watertoevoer. Dat wij een test uit gingen voeren bleef niet onopgemerkt en ook de krant bracht ons een bezoek. 

Link naar het artikel: 
https://www.ad.nl/rotterdam/ridderkerks-bedrijf-denkt-met-blusrobotten-mensenlevens-te-redden~ae52b7a8/

Meer informatie
30 oktober 2018

Naast de fabricage van kleine en grote pompsystemen kunt u bij ons ook terecht voor tijdelijke pompsystemen. Zo hebben wij onlangs bij onze oosterburen een compleet pompsysteem geplaatst dat een capaciteit levert van 28.000 liter per minuut bij een druk van 12 bar. Het door ons geïnstalleerde systeem bestaat uit twee hydraulisch aangedreven dompelpompen, een hydraulische powerpack, twee dieselmotor aangedreven boosterpompen en alle benodigde slangen, afsluiters en verloopflenzen. Allen door HSP gefabriceerd en uit voorraad geleverd.

Meer informatie
22 oktober 2018

Voor ons een ongewone maar zeer belangrijke taak; Door een gebrek aan bronwater was een Duitse bierbrouwerij niet in staat om hun normale productiecapaciteit in stand te houden. Daarom werd ons gevraagd om 2500 meter 4"slangen te leveren en te installeren. De grootste uitdaging voor HSP was dat deze slangen met de hand, berg op en berg af, door een bos gelegd moesten worden. 
Binnen twee dagen na het eerste contact met de klant waren de slangen geïnstalleerd en klaar voor gebruik. 

Meer informatie
10 september 2018

Op verzoek van de organisatie van de Wereldhavendagen leverden wij twee mobiele bluspompen, elk met een capaciteit van 1200 m3/h en een worplengte van 120 meter. De pompen werden ingezet als onderdeel van de zaterdagavondshow. 

Meer informatie
12 juli 2018

Bij de sloop van de Harculo centrale leverde Holland Special Pumps pompen en op maat gemaakte waterschermen voor het tegengaan van stofvorming. HSP leverde de welbekende DPU's met HSP-7 dompelpompen voor dit project.

Meer informatie
Meer nieuws berichten?
Bekijk ons overzicht
Onze referenties