Combi Power PacksCombi Power Packs

Combi power packs (ook wel: DPU), zijn diesel aangedreven pompunits met zowel een centrifugaalpomp als een hydraulische opvoerpomp. Combi power packs combineren het beste van twee werelden:

Een lichtgewicht, makkelijk hanteerbare dompelpomp om het service water op te pompen en een direct aan de dieselmotor gekoppelde centrifugaalpomp voor de gewenste persdruk.

Deze pompunits kunnen gebruikt worden als een tijdelijke oplossing gedurende onderhoud, voor een noodoplossing of als permanente oplossing als de opvoerhoogte van waterbron naar pomp groter is dan 4 meter.

Wij hebben dit soort pompunits geleverd aan olieraffinaderijen en olie opslagbedrijven waar een hoge water capaciteit vereist was.

Combi power packs kunnen worden gefabriceerd met capaciteiten van 600m3/h tot 1800m3/h (in één unit). De persdruk kan naar wens worden gekozen t/m 16 bar.

De afstand van waterbron en pomp locatie kan in de standaard configuratie tot 100 meter zijn. Voor grotere afstanden zijn speciale configuraties mogelijk.

Holland Special Pumps heeft altijd enige units direct beschikbaar terwijl een speciale configuratie snel gefabriceerd kan worden.