Holland Special Pumps werd in 1980 opgericht. De eerste pompen die we produceerden waren lichtgewicht hydraulisch aangedreven pompen voor berging en brandweer. Later werden grotere units zoals door een elektromotor of een dieselmotor aangedreven hydraulische aggregaten (power packs) aan het programma toegevoegd. Daarna was geen pomp project te vreemd, te moeilijk of te groot. Holland Special Pumps kwam altijd met de best passende oplossing. Of het nu gaat om het verpompen van chemicaliën, modder en stenen, hete zwavel of grote hoeveelheden water, onder moeilijke omstandigheden zoals in mijnen of in een explosie gevaarlijke omgeving, wij hebben altijd de beste oplossing gevonden. Waar anderen opgaven hielden wij vol en hadden succes!
Dat is waarom onze tweede naam "Special" is!

fire fighting pump sets Redenen om met Holland Special Pumps in zee te gaan:

  • Denkt u dat het bedrijf tijdelijk moet sluiten om groot onderhoud aan de vast geïnstalleerde pomp installatie te doen? Denkt u dat er geen tijdelijke oplossing bestaat om door te kunnen werken? Neem contact met ons op! Wij gaan een oplossing voor u vinden!
  • Heeft u een onderhoudsbedrijf en hebben uw klanten een huur-pomp nodig? Wij hebben ze op de plank!
  • Heeft u echt snel een pomp unit nodig? Wij gaan dat voor u regelen!
  • Heeft u lichtgewicht ATEX power packs die eenvoudig per luchtvracht verstuurd kunnen worden nodig? Wij hebben ze!

Wij hebben of vinden de oplossing en alle bijbehorende produkten om uw pomp probleem op te lossen. Indien nodig kunnen we ervaren service-monteurs en ingenieurs ter beschikking stellen om de unit op te bouwen en op te starten.

Het is ons doel om u een complete oplossing aan te bieden, niet alleen maar een pomp te verkopen. Dus als u een pomp-probleem of vraag heeft, neem contact met ons op!
Dat is waarom onze tweede naam "Special" is!

HSP is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf.
Hier zijn de certificaten en de Directieverklaring inzake KAM systeem

Op alle offertes, orders, leveringen, diensten en producten zijn de algemene voorwaarden van de Metaalunie van toepassing. Deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden, uitgegeven door de MetaalUnie, zijn gedeponeerd bij de Griffie van de Arrondisementsrechtbank te Rotterdam.
U kunt deze voorwaarden op onze webiste lezen en downloaden: Metaalunie Voorwaarden.